Ondernemerschap

Van Dorp zet de knop om, twee ministers op bezoek

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Bij Van Dorp staat de thermostaat twee graden lager. Zij hebben samen met minister Rob Jetten (Klimaat & Energie) en Hugo de Jonge (Volkshuisvesting & Ruimtelijke Ordening) de thermostaat van het Rijksvastgoedbedrijf twee graden lager gezet. Hiermee werd de aftrap gegeven voor de campagne zetookdeknopom, het initiatief om gas te besparen.

Van Dorp steunt de campagne om samen die knop om te zetten. Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Maar Van Dorp beaamt dat er meer nodig is. Zo kunnen overheden, grote en kleine bedrijven en organisaties direct nog meer energie besparen op de verwarming en verlichting van hun gebouwen. Of door efficiënter te werken en te produceren. Deze stappen verlagen de energierekening, verminderen onze afhankelijkheid van gas uit Rusland én zijn beter voor ons klimaat.

Lees ook: Gele pioniers veroveren Rotterdam

Zet jij ook de knop om in jouw bedrijf? Soms kan je met kleine stappen al meer doen dan je denkt. Ga voor meer informatie naar zet ook de knop om.

Foto: Minister Rob Jetten (Klimaat & Energie), en Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) bij Van Dorp

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws