Ondernemerschap

Veel Friends bij geslaagde haringparty Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Deze week werd voor de derde keer het eerste vaatje nieuwe haring uitgereikt aan een Rotterdammer die veel voor de stad betekent. Directeur van Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik de Wit en Clarissa Sarah Slingerland, directeur MissPublicity en Zakenvrouw Rotterdam 2017, reikten samen het beschilderde haringvaatje uit.

Hiermee zetten zij de traditie voort om de jaarlijkse haringparty meer kleur te geven en aandacht te vestigen op Rotterdammers die veel voor de stad betekenen.

Dit jaar werd het felbegeerde vaatje overhandigd aan Patrick van der Jagt, oftewel Caveman. Op de haringparty, georganiseerd door Friend in Business het Bilderberg Parkhotel Rotterdam en MissPublicity Marketing & PR heeft street artist Eelco van den Berg (I AM EELCO) het vaatje “live” beschilderd.

Ook veel Friends waren aanwezig bij de haringparty van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Bekijk hier de fotoreportage van de drukbezochte haringparty. 

Fotografie: Vincent van Dordrecht

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws