Ondernemerschap

Verkeersregelaars FlexxGroup zetten zich in voor campagne #DOESLIEF

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

De verkeersregelaars van Flexx Event & Traffic Support zetten zich volop in voor #DOESLIEF, een campagne van SIRE Nederland om iets te doen tegen onaardig gedrag.

Steeds vaker zijn mensen onaardig tegen elkaar. Op straat, op social media, in het verkeer, in het openbaar vervoer, op het sportveld en in de supermarkt. Met #DOESLIEF wil SIRE Nederland laten zien hoeveel onaardig gedrag er is, groot én klein. 

De verkeersregelaars van Flexx Event & Traffic Support, een onderdeel van de FlexxGroup, vertelden in het SBS6-programma Hart van Nederland hun verhaal

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws