Ondernemerschap

Versterking voor BeGlobal: ‘We blijven groeien’

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal blijft groeien. Daarom heeft het bedrijf, leverancier van product media, er twee nieuwe senior accountmanagers bij: Ella van Veen en Edwin Koedam. BeGlobal heeft nu 19 mensen in dienst.

Van Veen is al jaren actief in de promotionele productenbranche. Ze werkte als senior accountmanager bij XL Concept (van 2008 tot 2015), Rietveld Serigrafie, Intercédé en evenementenbedrijf Penelope Groep. Ze heeft nu eenzelfde functie bij BeGlobal Prominate. BeGlobal beheert de licentie van Prominate in Nederland en bedient voor Prominate de Nederlandse markt.

Lees ook: BeGlobal neemt opslag en fulfilment in eigen beheer

Ook Koedam heeft jarenlange ervaring in de branche van product media. Hij was van 2006 tot 2018 als senior accountmanager werkzaam bij Giving Europe. Daarna stapte hij over naar Adare International als account & line manager POS/Promo voor Coca-Cola European Partners. Koedam is nu in dienst bij BeGlobal als senior accountmanager.

In de nieuwe nieuwsbrief van BeGlobal worden Koedam en Van Veen voorgesteld. Daarin staan ook de laatste nieuwtjes. Zo lanceert BeGlobal met het oog op het EK voetbal komende zomer het brulkapje.

Foto: BeGlobal

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws