Ondernemerschap

Video: MAAT brengt uw wereld in beweging!

MAAT - Alblasserdam

MAAT deelt op social media een prachtige video over de mogelijkheden die de allround logistiek dienstverlener biedt om breakbulk goederen of projectladingen te ontvangen en te transporteren via een wateraansluiting.

'Deze service maakt vaak deel uit van een totaal ontzorgende logistieke oplossing, waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschilende vervoersmodaliteiten', zegt directeur Arjan Maat.

Lees ook: Chauffeurs van MAAT genieten van sneeuw in Europa: 'Het levert mooie beelden op'

'Onze experts staan altijd klaar voor een advies op maat van het optimaliseren van de processen in uw logistieke keten tot het verzorgen van de opslag en het vervolg transport van uw goederen.'

Kijk hieronder in de LinkedIn-post van het Alblasserdamse MAAT naar de video: 

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws