Ondernemerschap

Wesley van der Stoep: ‘Ormer ICT beschermt MKB-organisaties gratis tijdens coronacrisis’

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT wil in deze tijd waarin mensen noodgedwongen thuiswerken graag een steentje bijdragen. Het toenemende aantal cyberaanvallen gericht op thuiswerkers creëert de noodzaak om kritieke bedrijfsdata goed te beveiligen. Daarom biedt Ormer ICT tot en met 31 juli gratis Cloud Back-up aan voor alle medewerkers binnen een organisatie. De dienst kan daarna kosteloos worden stopgezet.

'Met de inzet van de Office 365 Cloud Back-up heeft u volledige bescherming van uw kritieke bedrijfsgegevens in Office-apps zoals Teams, Groups, SharePoint, Exchange en OneDrive. Laat ons uw bedrijfsdata veiligstellen', zegt Wesley van der Stoep van Ormer ICT

Neem bij interesse of vragen contact op met Wesley van der Stoep via w.stoep@ormer.nl of 06 – 23 08 96 98.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws