Ondernemerschap

Wesley van der Stoep (Ormer ICT): ‘Leuke Rotterdamse organisaties aan ons gekoppeld’

Ormer ICT - Schiedam

‘Ormer ICT kenmerkt zich door de Rotterdamse aanpak. No-nonsense. Wij focussen ons op het klantbelang. Daarmee hebben wij leuke Rotterdamse organisaties aan ons gekoppeld’, zegt business development manager Wesley van der Stoep trots tijdens een businesslunch van Friends in Business.

‘Wij zijn met name bezig hoe wij als strategisch partner voor onze klanten het beste uit IT kunnen halen, zodat organisaties kunnen groeien en vooruit kunnen gaan.’ Ormer ICT verzorgt onder meer de totale kantoorautomatisering van de voetbalclubs Feyenoord en Excelsior. 

Onlangs opende Ormer ICT, opgericht in 1992, een vierde vestiging in Eindhoven. Ook is het bedrijf gevestigd in Schiedam (hoofdvestiging), Hoofddorp en Zwolle. 

Ormer ICT richt zich op drie takken van sport, daar vertelt Van der Stoep over in de video.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws