Ondernemerschap

Westpoint Groep nieuwe partner van Friends in Business

15-07-23

Westpoint Groep heeft zich aangesloten bij Friends in Business. Dit Rotterdamse familiebedrijf is in 1963 onder de naam Westpoint Beheer B.V. opgericht door wijlen Rob Kromme. ‘In eerste instantie als hobby’, vertelt zoon Jeroen Kromme, die twintig jaar geleden bij Westpoint is komen werken. Door de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met verschillende vastgoedactiviteiten. Hierdoor is de naam recentelijk gewijzigd is in de toepasselijkere naam: Westpoint Groep B.V.

Naast beleggingen in residentieel en bedrijfsmatig vastgoed, is de Westpoint Groep actief als projectontwikkelaar met een specialisatie in de sloop nieuwbouwprojecten, binnenstedelijke transformatie en herontwikkelingen. ‘Deze werkzaamheden worden door een hecht team, bestaande uit acht professionals, dagelijks uitgevoerd’, vertelt Elles Kromme, die ook al vele jaren werkzaam is in het familiebedrijf.

Broer en zus voegen toe: ‘Wij werken samen aan uitbreiding en optimalisatie van de portefeuille. Naast de aankoop van nieuwe interessante beleggingen en ontwikkelingen verduurzamen wij op dit moment een groot gedeelte van onze woningportefeuille om zo aan de nieuwe maatstaven te voldoen.’

Magazine

In de komende maanden zijn er meer verhalen over het bedrijf en haar werknemers te lezen zijn op onze website en social media kanalen. Daarnaast staan Jeroen en Elles in oktober in het nieuwe magazine van Friends in Business.

Binnenkort vertelt tennisliefhebber Jeroen samen met Elles ook over een unieke ervaring op Mallorca bij de tennisacademie van Rafael Nadal.

Meer nieuws