Ondernemerschap

Wie biedt? Lara (Ormer ICT) en Edwin (Daikin) veilen laatste twee kaarten ‘Zing je Schor’

Ormer ICT - Schiedam

Lara van der Heijden van Ormer ICT en Edwin Hoogerwerf van Daikin doen op dinsdag 2 april mee aan Zing je Schor. Met dit spraakmakende en ludieke popevenement wordt geld opgehaald voor Familiehuis Daniel den Hoed.

Bied op de laatste kaarten

Lara en Edwin veilen via Friends in Business de laatste twee beschikbare kaarten van dit exclusieve evenement in Kantine Walhalla. Wil jij Lara en Edwin live horen zingen? Breng dan nu jouw bod uit via dit biedingsformulier. Degene die op donderdag 28 maart 17:00 uur het hoogste bod heeft uitgebracht, ontvangt de laatste twee kaarten van Lara en Edwin. Het bedrag kan vervolgens worden overgemaakt via de donatiepagina.

‘Hoop op veel biedingen’

‘Zing je Schor is een exclusief evenement,’ zegt Lara. ‘In totaal zijn er maar 400 kaarten beschikbaar. Alle deelnemers van vorige edities krijgen sowieso een kaart. Wij als huidige deelnemers kunnen daardoor slechts vijf kaarten per persoon verdelen. We vinden het leuk om onze laatste twee kaarten te veilen, ook omdat we daarmee extra geld hopen op te halen voor dat prachtige doel: Familiehuis Daniel den Hoed. We hopen op veel biedingen, al mogen mensen natuurlijk ook doneren zonder dat ze een bod doen op deze exclusieve laatste kaarten.’ Doneren aan Lara en Edwin kan hier.

Volop in voorbereiding

Lara en Edwin zijn momenteel hard aan het oefenen, zodat ze op 2 april hoge ogen kunnen gooien. Lara: ‘Edwin is door de organisatie gevraagd mee te doen en het idee om samen mee te doen is bij een borreltje ontstaan. Een aantal bekenden waaronder Teus Baars, Fred van Duijvenbode en Tony Mastrantuono hebben eerder meegedaan en waren daar enthousiast over. Volgens mij wordt het een geweldige avond. Het liedje dat we gaan zingen houden we nog even geheim; daarvoor moet je écht komen kijken! We zijn bij een zangcoach geweest en moeten meerstemmig gaan zingen. Dat wordt een uitdaging, maar het is sowieso al supertof om een keer op een podium te zingen, begeleid door de fantastische band Het Groot Niet te Vermijden. Edwin en ik hebben er heel veel zin in!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws