Ondernemerschap

Wilco de Haan (Schouten Zekerheid) in Studio Friends in Business

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Een interessante uitzending van Studio Friends in Business met Wilco de Haan van Schouten Zekerheid, de Rotterdamse makelaar in verzekeringen. De Haan zit aan de desk bij Frank Vijg en Jan Dirk Stouten.

Natuurlijk is de coronacrisis onderwerp van gesprek en vooral de gevolgen van die crisis voor veel ondernemers. ‘Wij kennen veel van onze klanten persoonlijk, dat leed voel je, dat trek je je aan. Ik wil niet degene zijn die een ondernemer omduwt’, zegt De Haan.

Schouten Zekerheid denkt mee in het later betalen van premies. ‘Veel horecaondernemers, retailers en kappers zijn klant bij ons. We hebben nu kunnen regelen dat zij premies niet binnen de normale 30 dagen maar binnen 90 dagen moeten betalen.’

Kijk hieronder naar de hele uitzending met Wilco de Haan:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws