Ondernemerschap

Wim Jansen (EMboost) over GIJP Live! XL in Ahoy: ‘Een jongensdroom’

EMboost - H.I. Ambacht

Eind december organiseerden EMboost van Wim Jansen en Friends in Business voor de derde keer de Rotterdam Business Trip. De reis ging naar Milaan, waar het gezelschap ook genoot van de Champions League wedstrijd Internazionale – FC Barcelona. Tijdens die reis werd ook bekendgemaakt dat EMboost, Jan Dirk Stouten en Friendly Fire iets heel bijzonders gaan doen: GIJP Live! XL.

Een theatershow met oud-voetballer René van der Gijp in Rotterdam Ahoy, op 2 september. ‘Een jongensdroom’, geeft Wim Jansen van EMboost toe. ‘Eerst met GIJP Live! van het Oude Luxor met 900 man naar het Nieuwe Luxor met 1500 man, en nu naar 9000 mensen in Ahoy. Het wordt een prachtige happening.’

Enkele jaren geleden begon EMboost met het organiseren van theatervoorstellingen. ‘Het is eigenlijk als hobby en geintje begonnen, om sport naar het theater te brengen’, aldus Jansen, die doelt op de voorstellingen Heimwee naar ’88 en Feyenoord 110 jaar. Dat geintje werd een groot succes, met uitverkochte voorstellingen.

Feyenoord en GOUD!
Naast Gijp Live! XL gaat EMboost nog meer doen dit jaar. Er komt in samenwerking met Feyenoord en Jan Dirk Stouten een voorstelling over het grootste succes van de Rotterdamse club (50 jaar Europa Cup 1) én in april staat GOUD! op het programma, een ode aan grote Nederlandse Olympiërs. Een eenmalig programma, samengesteld door Rotterdam Topsport, EMboost, Luxor Theater en Jan Dirk Stouten.

Lees ook: GOUD! Een ode aan grote Nederlandse Olympiërs in het oude Luxor Theater

Gouden medaillewinnaars als Inge de Bruijn, Leontien Zijlaard-Van Moorsel, Peter Blangé, Ellen van Langen en nog meer grote namen uit de Nederlandse sportgeschiedenis, zullen terugblikken op hun bijzondere prestaties. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

EMboost

EMboost is een eventmarketing- en relatiemarketingbureau, gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.

Meer nieuws