Ondernemerschap

Wim Milder (Axoft): ‘Ik laat me graag inspireren door mensen’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Wim Milder staat in het komende magazine van Friends in Business. De Business Development Director van Axoft IT & Telecom is een netwerker én een trotse Rotterdammer van Zuid. ‘Die rauwheid van de stad, die puurheid, die vind ik nergens anders ter wereld’, zegt hij.

Milder ziet zichzelf weerspiegeld in drie kernwaarden: verandering, verbeelding en verbinding. ‘Het hebben van een netwerk is zó belangrijk. Op meerdere vlakken. Ik laat me graag inspireren door mensen. Het houdt me jong, fris en het geeft me energie. Ook mijn kinderen Rick en Fleur geef ik die boodschap mee: bereík mensen, ráák mensen, láát je raken door mensen, creëer je netwerk en eh… verbind eer je begint!’

Het hele verhaal met Milder van Axoft IT & Telecom in het najaarsnummer van Friends in Business. Het magazine wordt op 23 september gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Lees ook: 

Wim Milder (Axoft): 'We groeien elke dag weer een stukje verder'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws