Ondernemerschap

Wim Milder (Axoft IT & Telecom) doet in februari mee aan Zing je Schor

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Wim Milder van Axoft IT & Telecom gaat in februari meedoen aan Zing je Schor, een ludiek benefietevenement in Theater Walhalla. De opbrengst gaat naar het Familiehuis Daniel den Hoed. ‘Een prachtig doel om een steentje aan bij te dragen.’

‘Ik heb ja gezegd, daar heb ik wel een paar dagen wakker van gelegen vanwege mijn zangkwaliteiten’, vertelt Wim met een knipoog. ‘Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga zingen, maar vooralsnog denk ik aan Herman Brood.’ Zing je Schor is een initiatief van Michael Arbman van Bytesnet en Harry-Jan Bus van Theater Walhalla.

Uiteraard gaat het in het gesprek met Wim Milder ook over Axoft IT & Telecom. Het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf staat in het nieuwe magazine van Friends in Business.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws