Ondernemerschap

Wim Milder (Axoft IT & Telecom): ‘Kijk op 15 december naar het Axoft Online Event’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom organiseert op 15 december het Axoft Online Event, een jaarlijks evenement waarin de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT, Security én Telecom aan bod komen. Het thema dit jaar is ‘Alles draait om eenvoud’.

‘Wil je op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen? Wil je weten welke nieuwe functies en diensten geïntroduceerd gaan worden? En wil je weten hoe je jouw digitale werkomgeving eenvoudig houdt waardoor jij en je medewerkers maximaal productief zijn en optimaal kunnen samenwerken en bereikbaar zijn? Meld je dan direct aan’, zegt Wim Milder van Axoft. Kijk hier naar een korte video met Milder.

‘We zenden de sessie op 15 december van 10:00 tot 11:00 uur uit via een interactieve livestream en vragen zijn dan ook zeer welkom.’

Meer informatie en aanmelden op de website van Axoft IT & Telecom.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws