Ondernemerschap

Wim Milder (Axoft IT & Telecom): ‘Initiatief tablets ouderenzorg succes, maar we kunnen het niet alleen’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Het initiatief van Axoft IT & Telecom en Avensus om ouderen in verpleeghuizen uit hun isolement te halen is een groot succes. De IT-bedrijven bieden gratis tablets aan voor de ouderenzorg. ‘Inmiddels hebben zich al meer dan dertig instellingen met ruim honderd locaties aangemeld’, zegt Wim Milder van Axoft.

‘Het zou geweldig zijn als wij nog deze week alle woongroepen op alle locaties in de regio kunnen voorzien van tablets met videocommunicatie. Maar we kunnen het niet alleen. De (Android) tablets zijn schaars, dus als je nog een voorraad hebt laat het ons weten. Ook als je één of meer tablets wilt sponsoren’, aldus Milder.

Stuur een persoonlijk bericht naar Wim Milder (wim.milder@axoft.nl) of Paul Velders (paul.velders@axoft.nl) van Axoft, of meld je aan bij www.helpdigitaal.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws