Ondernemerschap

Wim Milder (Axoft): ‘We groeien elke dag weer een stukje verder’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Vorig jaar gaf Wim Milder van Axoft IT & Telecom aan dat hij Bas van Noortwijk wel zou willen opvolgen als teammanager van Feyenoord. De reacties stroomden binnen. ‘Tot op de dag van dag ontvang ik daar leuke reacties op’, vertelt de directeur business development van Axoft.

‘Binnen Feyenoord, buiten Feyenoord en van supporters van andere verenigingen. Het heeft wel indruk gemaakt. Bas van Noortwijk gaat volgens mij nog anderhalf jaar door, over mijn gesprekken kan ik verder geen mededelingen doen’, zegt Milder met een knipoog. 

Milder is vijf jaar dienst bij Axoft. ‘Ja, daar stond ik zelf ook van te kijken, dat betekent dat ik het naar mijn zin heb. Het gaat goed met Axoft, we groeien elke dag weer een stukje verder en maken vooral het onderscheid met onze mensen.'

In de video gaat Milder ook in op het naderende einde van ISDN.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws