Ondernemerschap

Wim Milder en Paul Velders (Axoft IT & Telecom) in nieuwe magazine over Albert Einstein en The Godfather

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Wim Milder en Paul Velders van Axoft IT & Telecom vormen een goed team. In het komende magazine vertellen zij over hun samenwerking én de groei van Axoft.

De klanten van Axoft komen inmiddels al lang niet meer alleen uit Rotterdam. Toen Velders aantrad als directeur, opereerde Axoft in ‘groot-Rijnmond’, zoals hij het noemt. ‘Wim heeft een ongelofelijk groot netwerk in deze regio’, zegt hij. ‘Maar ik vroeg hem al snel om ook daarbuiten de boer op te gaan. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen.’ Met een grijns: ‘Je weet al dat Wim Rotterdams spreekt. Nou, hij spreekt nu ook Amsterdams. En Utrechts. En hij is bezig met een cursus Limburgs. Ik kan je zeggen: het gaat hem behoorlijk goed af.’

Tijdens het interview vullen Paul en Wim elkaar voortdurend aan, maar geven elkaar ook alle ruimte. En de lach is nooit ver weg. Wanneer ze vertellen over de kunst in hun kantoorpand in Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld. Bij Paul hangt een portret van Albert Einstein. Dat is niet voor niets, zegt Wim. ‘Paul is ons technische brein.’ Paul, droogjes: ‘Ik ben nogal bijdehand.’ ‘En die wilde haren natuurlijk’, zegt Wim. Wat er in zíjn kantoor hangt? ‘The Godfather.’ Ze kijken elkaar aan. Geschater. Einstein en the Godfather, ze hebben elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet. Maar bij Axoft vormen ze een gouden duo. Paul gaat over de inhoud, hij bedenkt, voert uit, levert op. Wim bouwt en onderhoudt de relaties. En dat werkt als een trein. Je wordt niet zomaar de grootste IT-dienstverlener van de regio Rijnmond.

Het hele verhaal met Wim Milder en Paul Velders in het komende magazine. Dat nummer presenteren wij op 11 oktober in The Boathouse Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws