Ondernemerschap

Wim van Merkensteijn: ‘Perfect Groep gelooft niet in eenrichtingsverkeer’

Perfect Groep - Gouderak

Ze krijgen bij de Perfect Groep Media & Marketing Support zo vaak de vraag wat ze er nou precies doen dat dit Schiedamse bedrijf de koe bij de horens vat en aan de hand van een maandelijkse case tekst en uitleg geeft over zijn vele activiteiten voor zijn vele opdrachtgevers. Directeur Wim van Merkensteijn trapt af met de Consumentenbond.

‘Of het nu gaat om wasmachines, smartphones, zorgverzekeringen of kinderwagens, raadpleeg de site van de Consumentenbond en je weet wat je te wachten staat als je dat product aanschaft of die polis afsluit. Als onafhankelijke organisatie behartigt de Consumentenbond de belangen van de kopers en/of gebruikers. Scherp en kritisch, dat is wat de Consumentenbond is. Deze organisatie neemt zijn klant, de consument, serieus.

En dat doen wij ook bij de Perfect Groep: alles in het belang van de klant. Als je dezelfde visie deelt, dan is de kans groot dat je elkaar ooit vindt. Ooit is in dit geval alweer twintig jaar geleden.

Perfect Groep is sindsdien verantwoordelijk voor een groot deel van de administratieve communicatie tussen de Consumentenbond, zijn leden en klanten. Dagelijks printen wij documenten en die documenten snijden, vouwen en verpakken we vervolgens gecontroleerd in keurige enveloppen voorzien van het logo van de Consumentenbond. Tevens maken wij de boeken die Consumentenbond uitgeeft en verkoopt verzendklaar.

Middels een unieke printapplicatie wordt ruwe data omgezet in diverse uitingen zoals facturen, herinneringen en aanmaningen. Onder ruwe data vallen gegevens als een naam, adres, woonplaats, aanhef, gedane bestellingen. Vanuit deze ruwe data kunnen wij via die applicatie allerlei logistieke processen volgen. Op deze manier is de Perfect Groep in staat de ontvanger zo persoonlijk mogelijk aan te spreken. Wij werken niet met één standaardbrief. Wij beschikken over voldoende opties om te spelen met teksten en afbeeldingen zodat de ontvanger zich geen nummer voelt en de boodschap meteen goed overkomt. De hoeveelheid variaties in teksten en (full colour) afbeeldingen loopt bij de Perfect Groep in de tientallen.

Wij geloven niet in eenrichtingsverkeer. Als alles de deur uit is, zit ons werk er nog niet op. Wij digitaliseren de verstuurde documenten en sturen deze bestanden dagelijks naar de Consumentenbond zodat zij direct overzicht heeft, bijvoorbeeld als een lid erover belt naar zijn klantenservice. Net als de Consumentenbond houden wij er niet van om klanten aan het lijntje te houden.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws