Ondernemerschap

Wim van Merkensteijn (Perfect Groep): ‘Nieuwe klanten dankzij drukke decembermaand’

Perfect Groep - Gouderak

Wim van Merkensteijn heeft een drukke decembermaand achter de rug met Perfect Groep Media & Marketing Support. ‘Veel medewerkers van opdrachtgevers werken momenteel thuis. Kerstpakketten werden in december niet op de zaak uitgedeeld, maar opgestuurd. Daar werden wij voor ingeschakeld.’

December was daardoor een uitstekende maand voor het Schiedamse bedrijf. ‘Ja klopt, maar we kregen richting het einde van het jaar sowieso meer werk. En het mooie is dat veel opdrachten ook blijvend zijn. Partijen komen vaker bij ons terug als ze eenmaal kennis met ons gemaakt hebben. Dat is heel fijn. Dat betekent dat wij ons werk goed doen’, vertelt Van Merkensteijn.

‘Natuurlijk zijn we door de coronacrisis werk kwijtgeraakt of zijn opdrachten niet doorgegaan, veel bedrijven hebben het zwaar. Maar het heeft ook weer extra werk opgeleverd voor ons. Zakelijk gezien mogen wij niet klagen, maar ik heb liever dat iedereen het goed heeft’, aldus de directeur van Perfect Groep Media & Marketing Support.

Lees ook: Wim van Merkensteijn (Perfect Groep): 'Zou het een mooie job vinden om de Kuip te renoveren'

Van Merkensteijn verlangt weer naar een normaler leven. ‘Het leven is wel een beetje saai. Ik ga in het weekend ook maar een dag naar de zaak omdat we verder niet veel kunnen doen, ha ha. Hopelijk kunnen we snel weer naar de kroeg en het voetbalstadion.’

Lees ook: ‘Feyenoord city? Een historische fout!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws