Ondernemerschap

Wim van Merkensteijn (Perfect Groep): ‘Zou het een mooie job vinden om de Kuip te renoveren’

Perfect Groep - Gouderak

Enkele jaren geleden vertelde Wim Milder van Axoft IT & Telecom in het magazine van Friends in Business met een knipoog dat hij Bas van Noortwijk wel zou willen opvolgen als teammanager van Feyenoord. Wim van Merkensteijn, die later deze maand in het nieuwe nummer staat, ambieert ook wel een functie in de Kuip.

‘Ik zou wel stadiondirecteur willen worden. Ik ben geen voorstander van Feyenoord City en zou het een mooie job vinden om de Kuip te renoveren’, aldus de directeur van Perfect Groep Media & Marketing Support. 

Van Merkensteijn, oud-voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord, gelooft niet in de plannen van Feyenoord City. ‘Het is bedoeld om Feyenoord beter te maken en ik zie niet terug dat Feyenoord City dat gaat doen’, vertelt hij.

Met Perfect Groep komt Van Merkensteijn redelijk door de coronaperiode heen. ‘Tot op heden wel, maar we weten niet wanneer het stopt, dat geeft wel wat zorgen voor de toekomst. Het zijn aparte tijden.’

Lees ook: Wim van Merkensteijn (Perfect Groep): ‘Je ziet bij ons het plezier, niet de angst’

‘Onze dienstverlening is afhankelijk van de klant. Gaat het goed bij onze klanten, dan gaat het goed bij ons. Het is hier en daar moeilijk, dat merk je wel. Dus is er minder budget beschikbaar voor marketingacties. Daar wordt vaak als eerste op bezuinigd.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws