Ondernemerschap

YUR Advocaten: ‘Samen als sleutelwoord’  

Yur Advocaten - Rotterdam


‘Samen’ is het sleutelwoord dat het DNA van YUR definieert. Van klantrelatietot interne samenwerking met een flink vleugje fun. Wars van te veel juridisch jargon, doet YUR vooral lekker normaal. Ook in 2024!  


Het Rotterdamse kantoor heeft ruim 35 advocaten en juristen in huis op het gebied van arbeidsrecht, vastgoedrecht, contractenrecht, fusies en overnames, insolventierecht en ondernemingsrecht. Gijs van der Spek leidt het team Commerciële Contracten en Geschillen binnen YUR. ‘De kracht van YUR ligt in de diversiteit van onze expertisegebieden, waardoor we klanten een breed scala aan juridische diensten kunnen bieden. Van contractuele geschillen tot complexe vennootschappelijke vraagstukken’, benadrukt Gijs.  
 
Scherp van de snede  
Het team Commerciële Contracten en Geschillen bestaat verder uit de advocaten Jochem van den Berg, Susanne Jansen, Redouan El Gamali, Gormlaith Hutchinson en Lisa Muller. Gijs: ‘In veel zaken wordt op het scherp van de snede geknokt om geld. Daarbij komt onze inventiviteit goed van pas, want als onze cliënt wordt beetgenomen, dan is het onze rol om adequaat op te treden. Ons team van juristen helpt ondernemers uiteraard ook graag heldere contractuele regelingen op te stellen om dergelijke geschillen juist te voorkomen.´ 
 
Aanpakken 
Susanne Jansen is binnen het team een meester in het doortastend aanpakken van complexe zaken. Haar beste resultaat in 2023? ‘Voor mij persoonlijk was dat de winst in een kort geding, waarbij dwangsommen werden opgeheven. Op teamniveau? Dat is zeker de groei van onze praktijk. Ik ben trots op de samenwerking binnen het team. We hebben samen meer omvangrijke zaken aangepakt. Elke collega neemt daarbij zijn of haar expertise en ervaring mee. Zo bereiken we het beste resultaat voor onze cliënt.’  
 
Veelzijdige vraagstukken  
Jochem van den Berg adviseert en procedeert over ondernemingsrechtelijke en contractuele vraagstukken. Het leukste moment van 2023? Jochem denkt meteen aan het teamuitje, compleet met watertaxi-avonturen, heerlijk borrelen bij Loos en tafelen bij Louise in de Veerhaven. ‘Deze momenten van informele gezelligheid hebben de banden in het team versterkt, wat ook zijn vruchten heeft afgeworpen in de professionele sfeer. Dit jaar hebben wij als team een mooie zege behaald in een ingewikkelde zaak voor een multinational door onze krachten te bundelen’. 
 
Specialisatie  
Bijzonder is dat Redouan El Gamali recent de specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren aan de Grotius Academie cum laude heeft afgerond. Hij is altijd benieuwd naar de recente ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en waarborgt dat zijn teamleden op de hoogte blijven. Dit resulteert in optimale bijstand voor hun cliënten.  
 
Samen  
‘Samen’ definieert 2023 en de spirit van het team Commerciële Contracten en Geschillen van YUR. Met dezelfde geestdrift tackelen wij ook in 2024 de juridische kwesties die het team worden toevertrouwd. 
 
Alvast fijne feestdagen namens YUR Advocaten! 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Yur Advocaten

SNEL. SCHERP. SAMEN. STERK.

Meer nieuws