Ondernemerschap

Zeeuwse Rotterdammer Björn Verseput drijvende kracht achter Dutchtainer

Dutchtainer - Barendrecht

Björn Verseput is een 30-jarige Zeeuwse Rotterdammer en de drijvende kracht achter Dutchtainer, gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verschillende type containers. Het in Barendrecht gevestigde bedrijf is dit jaar opgericht als een spin-off van 4Seas Shipping and Forwarding.

In het komende magazine – presentatie op 23 september in The Boathouse Kralingen – doet Verseput zijn verhaal over Dutchtainer. Een naam die vreemd genoeg nog vrij was. ‘Vreemd eigenlijk, hè? Toen we dat ontdekten, hebben we de naam dezelfde dag vast laten leggen. En meteen ook de domeinnaam. De website is klaar. In de 2.0-versie willen we ook een webshop waar klanten zelf hun container kunnen samenstellen en meteen zien wat dat dan kost. Dan heb je het over veel gebruikte toepassingen, die we zowat uit voorraad kunnen leveren.’

Lees ook: 

Dutchtainer: voor het leasen, huren of kopen van containers

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws