Ondernemerschap

Zet je vader in het zonnetje en boek een Cruise met de Spido

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

Moederdag is nog maar net voorbij of vaderdag is alweer in aantocht. Even heerlijk ontspannen op zondagmiddag 19 juni met je (schoon)vader of andere familieleden en/ of vrienden op het water onder het genot van een hapje en drankje.

Als het weer dan ook nog meezit, is het op het ruime buitendek heerlijk vertoeven waarbij je kunt genieten van het uitzicht en van diverse hapjes. Ook zijn er tijdens deze tocht voor heerlijke dranken verkrijgbaar, waaronder lekkere biertjes.

De Spido vertrekt vanaf de voet van de Erasmusbrug en vaart, met de Rotterdamse Skyline als achtergrond, langs de prachtige gebouwen en highlights. Ook vaart de Spido richting het Botlekgebied, om van dichtbij de enorme bedrijvigheid van de Rotterdamse haven te ervaren.

Boek via Spido

Havenrondvaarten

Ook voor andere havenrondvaarten ben je bij Spido aan het juiste adres. Rotterdam is niet voor niets de grootste van Europa en de meest innovatieve haven ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline en hebt uitzicht op imposante gebouwen, werven, dokken en de containeroverslag. Het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, SS Rotterdam, is niet te missen.

Middenin het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Je wordt meegenomen in de geschiedenis maar ook alle ontwikkelingen van de haven.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws