Ondernemerschap

Zippora Porcelijn (ZPITS): ‘Ik heb veel energie en zie 2021 weer als een jaar met nieuwe kansen’

ZPITS BV - Rotterdam

ZPITS is zwaar getroffen door de coronacrisis, maar directeur Zippora Porcelijn blijft optimistisch. ‘Ik ben positief van aard. Ik heb veel energie en zie 2021 weer als een jaar met nieuwe kansen’, zegt zij.

‘Maar het is niet altijd makkelijk, ik kan nu tijdens de tweede lockdown weinig tot niets doen. Ik kijk uit naar de persconferentie volgende week van premier Mark Rutte, ik hoop op versoepeling. Dat we weer snel mogen opleiden en kandidaten kunnen plaatsen.'
 
ZPITS heeft ruime ervaring met het opleiden en plaatsen van mensen die vanuit een uitkering op weg worden geholpen naar een baan. ‘Ik werk veel voor de gemeente Rotterdam, maar alles ligt stil. Ik wil mensen helpen en dat kan momenteel niet.’
 
Porcelijn vertelde eerder voor de camera van Friends in Business dat zij in de afgelopen periode voor het eerst mensen heeft moeten ontslaan. ZPITS bestaat deze maand elf jaar. 

Lees ook: Zippora Porcelijn (ZPITS): 'Ik houd hoop omdat ik mensen kan helpen'

Dit artikel wordt u aangeboden door

ZPITS BV

ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor particulieren en voor bedrijven. Door bij-/omscholing en trainingen kun jij je kansen als werknemer op de arbeidsmarkt vergroten. Of doe een opfriscursus zodat je je kennis weer helemaal paraat hebt. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden, waarvan sommige met baangarantie.

Meer nieuws