EEN STERK COLLECTIEF!

TOGETHER STRONG

Friends in Business is een sterk collectief van meer dan 120 belangrijke bedrijven. Er bij aansluiten betekent een dubbel voordeel! Met elkaar hebben we het beste netwerk van Rotterdam e.o. en met elkaar maken we het meest krachtige crossmediale communicatie platform.

DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

Het FIB-pakket steunt op drie pijlers.
1) Magazine en/of bedrijfsvideo 1) Magazine en/of bedrijfsvideo

1) Magazine en/of bedrijfsvideo

Het luxe magazine met een afgewogen mix van vrije journalistiek en 'branded content'. Het magazine biedt Friends een uitgelezen mogelijkheid om het verhaal over hun bedrijf te vertellen. Oplage 20.000 exemplaren. Verder maken we videoproducties van de hoogste kwaliteit. Volledig op maat en voor elk budget een passende video! Met een ingespeeld team van contentspecialisten zijn wij uw partner op het gebied van effectieve communicatie.

2) Online 2) Online

2) Online

Het online platform heeft een spilfunctie om alle communicatie componenten van Friends in Business met elkaar te verbinden en zo een maximaal bereik te genereren. Friends krijgen een eigen account op de website om hun bedrijfsprofiel te presenteren. Via het online platform kunnen nieuws en andere berichten gecommuniceerd worden, met intensieve gebruikmaking van alle social media kanalen.

3) Netwerkevents 3) Netwerkevents

3) Netwerkevents

Aansprekende bijeenkomsten waar Friends elkaar en anderen ontmoeten.
Niets overtreft persoonlijk contact. Interessante nieuwe contacten leiden tot uitbreiding van het eigen netwerk en bestaande relaties worden hechter. Met eigen bijeenkomsten of als participant van grote en kleine netwerkbijeenkomsten versterken wij het relatienetwerk van al onze Friends.

TOGETHER STRONG

Maak een combinatie van drie kleuren en word Friend! Het geheel is meer dan de som der delen. De communicatie componenten zijn integraal verbonden met elkaar en versterken elkaar.

Zo wordt optimale crossmediale communicatie gecreëerd. Uw combinatie begint met het maken van de content, welke daarna zowel offline als online wordt verspreid.

Heeft u interesse?

Maak een afspraak met één van onze relatiebeheerders om de mogelijkheden door te nemen.

Neem contact op met Friends in Business

Bel 010 - 2854677

Zullen wij u terugbellen?

Stuur ons uw gegevens en wij zullen u bellen om een afspraak te maken.
Don't fill in this field: