Friends

Flexcraft

Gorinchem

Bij Flexcraft nemen we het initiatief en denken we vooruit.

Friends

Het verschil maken

Bij Flexcraft omarmen we een heldere visie die de basis vormt van wie we zijn en hoe we werken. Ons DNA is gevormd door passie, kwaliteit en samenwerking. Met een gedreven team streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het vinden van de juiste talenten en om kandidaten te helpen bij het realiseren van hun carrière doelen. Onze betrouwbare aanpak staat garant voor succesvolle samenwerkingen en langdurige relaties. Bij Flexcraft geloven we in de kracht van verbinden, maatwerk, grenzeloos werken, en streven we ernaar om elke dag het verschil te maken in de wereld van werk.

Missie

Onze missie is het verbinden van mensen en werk, bij Flexcraft kent dit geen grenzen. Wij kijken verder dan wat we kennen, omdat we geloven dat ieder op zijn eigen manier invulling wil geven aan werk. Verbinden buiten gebaande paden.

Visie

In een toekomst waar ‘werk’ zich steeds herdefinieert, ziet Flexcraft een wereld waarin elk individu zijn unieke arbeidspad vindt, onbegrensd door traditionele kaders. Wij geloven in een grenzeloze arbeidsmarkt, waar iedereen overal zijn potentieel kan realiseren.

Verbinden

De kracht van specialisatie: Onze sleutel tot het verbinden van kandidaat met de opdrachtgever.

Alle kandidaten worden in recordtijd gekoppeld aan de juiste opdrachtgever. Onze specialistische benadering zorgt ervoor dat dit in al onze vakgebieden mogelijk is: iedere intercedent binnen Flexcraft heeft diepgaande kennis van zijn of haar specifieke vakgebied. Op deze manier weten we precies waar ieders behoefte ligt. Dit is hoe wij de perfecte match maken.

Maatwerk

Het voorkomen van een inefficiënte planning met behulp van maatwerk.

Door mee te denken in de projectplanning en te kijken naar de behoeften per situatie, kunnen we de juiste vakkrachten plaatsen op de juiste plek. Zo streven we naar efficiëntie en flexibiliteit bij het op- en afschalen van de vakkrachten. Dit zorgt dan ook voor meer vrijheid in de planning en minder overbodige kosten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en handelen altijd op basis van de behoefte van de klant.

Contactgegevens

Adres

Einsteinstraat 9B
4207 HW Gorinchem

Online
Contactpersoon

Ed Molders

Directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?