Friends

Liquid Transfer Technology

Rotterdam

When you need a hose and you need it now

Friends

Liquid Transfer Technology

Liquid Transfer Technology BV (LTT) werd opgericht in 1999 als specialist in de verhuur en verkoop van industriële slangen, reducers en fenders voor de scheepvaart en industrie. In meer dan twintig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot allround leverancier van scheepvaartapparatuur. LTT uit zichzelf als leverancier van hoge kwaliteit en veiligheid. Vanaf 2012 zijn wij leverancier van onder andere de Koninklijke Shell en andere gerenommeerde bedrijven. Daarnaast hebben wij diverse certificaten verkregen zoals: ISO 45001 (2018), ISO 9001 (2015), ISO 14001 (2015) en SCC* (2017/6.0)

In de loop der jaren is LTT uitgebreid naar nieuwe gebieden, producten en services. Zo doen wij naast de verhuur van hoses, fenders, reducers, heating equipment, pumps en specials nu ook aan hose management. Onder hose management kan hose cleaning, hose testing en hose certificering verstaan worden.

LTT is 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. Om aan de industrienormen en gezonds- en veiligheidsnormen te voldoen worden de operationele teams voorzien van ondersteuning en materiaal en zorgt LTT ervoor dat de activiteiten worden uitgevoerd in overeenstemming met alle nationale en internationale maritieme wetgeving en lokale voorschriften.

Voor meer informatie, werp een blik op onze website of neem contact met ons op.

Contactgegevens

Adres

Dintelweg 89, 3198 LB Europort Rotterdam

Online
Contactpersoon

Rob van der Spek en Ferry Boshart

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?