Friends

The Party Group

Rotterdam

Friends

The Party Group is erg enthousiast om deze prachtige samenwerking met Friends in Business aan te gaan. The Party Group focust zich met vijf unieke horecazaken op de ultieme horeca beleving waarbij kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De faciliteiten van de The Party Group zijn door de vijf verschillende horecazaken en bijbehorende horeca concepten uiteenlopend en divers. The Party Group bezit veel mogelijkheden en kwaliteiten om de zakelijke markt overtuigend te bedienen. De samenwerking met het Magazine Friends in Business vinden wij daarom erg passend en sluit goed aan bij de zakelijke visie en focus van The Party Group.

In het centrum van Rotterdam vind je The Party Group met unieke horeca- en uitgaansgelegenheden. Sinds 23 januari 2020 heeft The Party Group het doel om met verschillende uiteenlopende horeca concepten iedereen in de stad te vermaken en te bedienen. Bij The Party Group staat gastvrijheid en kwaliteit voorop en dit moet iedere dag worden gewaarborgd. Bij The Party Group kun je terecht voor een unieke horeca beleving. Denk hierbij aan een spectaculaire dinershows, verschillende clubavonden, comedy- en modeshows en aan netwerk- en zakelijke borrels. The Party Group bestaat uit vijf uiteenlopende horecaconcepten (horecazaken); De Vrienden Live, George Cocktails & Food, De Beurs, Villa Thalia en Spaanse Poort. 

George Cocktails & Food is gelegen op de Lijnbaan en is geïnspireerd op de geheimzinnige speakeasy bar maar hier in een modern jasje gestoken. Dat betekent de gastvrijheid en het vakmanschap van toen, maar de toegankelijkheid en het entertainment van nu. Rondvliegende flessen drank gegarandeerd! Bij George Cocktails & Food is er ruime keuze in shared dining gerechten, kleine bites om te delen en natuurlijk hangen de hele en halve kippen van George ook aan het spit. Laat je meevoeren naar de wereld van livemuziek, stijlvolle bartenders, spannende cocktails en heerlijke gerechten. 

De Vrienden Live Idyllisch gelegen aan de Oude Haven is De Vrienden Live dé plek voor een borrel of diner. Op het menu staan ‘muzikale’ pre-show en world tour-gerechten, swingin’ salads en veel lekkere band bites. Eten kan tot 22:00 uur, want daarna nemen De Jongens van Je Weet Wel het (drum)stokje over en kan er gedanst en gesjanst worden op livemuziek. 

Bij De Beurs kun je op het zonnige terras, of binnen in het ruime restaurant terecht voor een lunch, diner of een gezellige (netwerk) borrel. Zin in lekkere Rotterdamse gerechten zonder poeha? Ga dan voor de Roffa Burger of de Pleur Alles Maar Bij Elkaar-borrelplank. Met een goed gevulde maag is het tijd om de hele nacht lekker door te feesten. Na tienen verandert De Beurs namelijk in dé studentenbar van Rotterdam. 

In de Villa Thalia, event- en uitgaansgelegenheid op de Kruiskade in het centrum van Rotterdam, worden spectaculaire shows en events georganiseerd. Diversiteit staat op één en daarom presenteert Villa Thalia dinnershows, diningconcepten, zakelijke events, concerten en clubavonden. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen gasten genieten van live entertainment, acrobatiek en spectaculaire shows. Later op de avond zorgen verschillende dj’s voor een uitgaansavond op internationaal niveau. De faciliteiten van Villa Thalia en kwaliteiten van het creatieve team van Villa Thalia zijn oneindig. Zo biedt de Rotterdamse club de evenementen ruimte aan als locatie/studio voor de productie van bijvoorbeeld presentaties, video’s, workshops, livestreams en bedrijfsevenementen.

Spaanse Poort is de nieuwste aanwinst van The Party Group. Naast de karakteristieke bogen op de oude haven, vind je het restaurant de Spaanse Poort. Een Spaans restaurant met een unieke sfeer en ambiance, een mix van traditionele en moderne elementen. Verwacht bij de Spaanse Poort diverse verassende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De keuken bestaat uit gepassioneerde chef-koks die een eigentijdse en persoonlijke touch geven aan de gerechten, maar trouw blijven aan de herkomst van de gerechten. Het terras van de Spaanse Poort wordt deze zomer volledig omgetoverd tot een sfeervolle Spaanse Patio. Zo waan jij je lekker in Spanje, in eigen land!

Contactgegevens

Adres

Kruiskade 55
3012 EE Rotterdam

Online
Contactpersoon

Pamela Schipper

Sales Manager

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?