Podcasts

Moore DRV introduceert Prinsjesdag Podcast

Moore DRV - Rotterdam

Het Belastingplan 2023 heeft grote impact op ondernemers en vermogenden. De fiscalisten van Moore DRV bespreken in een podcast welke maatregelen het belangrijkste zijn, waar je op moet letten en wat je moet regelen.

Koning Willem-Alexander kondigde in zijn troonrede een ‘ongekend fors maatregelenpakket van ruim 18 miljard euro voor met name de lage en middeninkomens’ aan. Het lijkt erop dat het mkb (en de vermogenden) daar deels de rekening voor betalen. De fiscalisten van Moore DRV hebben de Prinsjesdag Podcast gemaakt. Ze bespreken hierin wat er opvalt aan het Belastingplan 2023, welke drie maatregelen de belangrijkste zijn, waar je op moet letten als ondernemer en wat je dit jaar nog moet regelen.

Luister je mee naar de Prinsjesdag Podcast?

Wil je weten wat Moore DRV nog meer voor je kan betekenen? Zij zijn graag jouw partner, geven heldere adviezen en doen niet aan ellenlange rapporten. Ze ontzorgen je zodat jij je kan richten op datgene waar je goed in bent: ondernemen. Kijk voor hun diensten & oplossingen op de site.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws