Podcasts

Romy van Pelt van FlexxGroup schittert in podcast Flexmarkt

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Romy van Pelt van FlexxGroup komt in de podcast van Wim Davidse, hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, uitgebreid aan het woord over de uitdagingen waarmee recruitmentprofessionals van FlexxGroup te maken krijgen in de krappe arbeidsmarkt.

Ook vertelt Romy hoe het Rotterdamse bedrijf het verschil kan maken. Ze geeft tips & tricks hoe je de juiste kandidaten vindt.

Romy van Pelt werkt sinds 2019 bij FlexxGroup, het bedrijf van haar broer Roland van Pelt en Leonard de Lange. Twee jaar geleden stond Romy met Roland in het bladmagazine van Friends in Business. In dat verhaal vertellen zij over hun bijzondere band.

Lees ook: Dichter bij elkaar

Eerder dit jaar lanceerde FlexxGroup de nieuwe huisstijl en website. Het bedrijf is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een jong en energiek bedrijf met een groot netwerk aan talenten. Waar Leonard en Roland zijn begonnen als studentchauffeur bij een uitzendbureau, staan ze nu aan de andere kant en houden ze zich dagelijks bezig om de wereld van recruitment mooier én persoonlijker maken.

Luister hier naar de podcast van Flexmarkt met Romy van Pelt. De aflevering duurt een half uur en is zeker de moeite waard.

Foto: Romy van Pelt met haar broer Roland

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws