Ondernemerschap

0 Entropy en Friends in Business verlengen samenwerking

0to9 Values-Driven Creativity - Rotterdam

0 Entropy blijft langer verbonden aan Friends in Business. De 0 Group, bestaande uit 0 Entropy, 0to9 en 0 Loss, combineert prijswinnende expertise op het gebied van communicatie en cultuur, met innovatieve pilots op het gebied van winstgevende cultuur- en gedragstransformatie.

In oktober was Robert Jan van Leeuwen nog te gast bij een businesslunch van Friends in Business. Hij vertelde dat zijn bedrijf van Nederland het gelukkigste en mooiste werkland van de wereld wil maken. 'Mijn vrouw moet er altijd heel hard om lachen als ik het zeg, maar ik denk dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn.'

Lees ook: Robert Jan van Leeuwen (0 Entropy): 'Ik wil van Nederland het gelukkigste en mooiste werkland van de wereld maken'

De term entropie is nieuw in Nederland. Het staat voor energieverlies in organisaties. 0 Entropy kan dat meten met een cultuur waarden onderzoek.

Dit artikel wordt u aangeboden door

0to9 Values-Driven Creativity

0to9 Values-Driven Creativity helpt organisaties te ontwikkelen door persoonlijke waarden van medewerkers te verbinden met de waarden van de organisatie.

Meer nieuws