Ondernemerschap

25 jaar MAAT voor Arjan Maat

MAAT - Alblasserdam

Arjan Maat was vorige week exact 25 jaar werkzaam bij allround logistiek dienstverlener MAAT. Dat jubileum lieten de medewerkers van het bedrijf niet ongemerkt voorbij gaan (zie onderstaande foto).

Sinds 2008 is Arjan Maat directeur van het in Alblasserdam gevestigde bedrijf. Hij nam destijds het stokje over van zijn vader Adri. Vorig jaar stonden Arjan en Adri Maat in het magazine van Friends in Business. 

Lees ook: 'Wij zijn doorzetters'

In dat jaar vierde familiebedrijf MAAT ook het 85-jarig bestaan op grootse wijze met een Open Dag en een jubileumbijeenkomst met liefst 500 gasten. 

Lees ook: MAAT viert 85-jarig bestaan op grootse wijze

In de eerste weken van de coronacrisis nam Arjan Maat deel aan een online meeting van Friends in Business met meerdere partners. Tijdens die meeting in maart complimenteerde hij zijn vader en opa, zijn voorgangers als directeuren van MAAT. 'Wij hebben in deze crisisperiode nog werk omdat zij jaren geleden besloten om de risico’s te spreiden. Wij zijn op meerdere vlakken in onze sector actief.'

Lees ook: Pessimisme en optimisme tijdens online meeting Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws