Ondernemerschap

Dutchtainer: voor het leasen, huren of kopen van containers

Dutchtainer - Barendrecht

Dutchtainer staat in het komende magazine van Friends in Business. Eind september wordt het nieuwe nummer gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Een paar weken geleden vond het interview met Bjorn Verseput van Dutchtainer al plaats en werden ook de foto’s gemaakt. Dat gebeurde in het Familiestadion aan de Abraham van Stolkweg tijdens het World Port Tournament. Containers van Dutchtainer stonden op het plein voor het stadion van Curaçao Neptunus. 

Dutchtainer is onlangs lid geworden van Friends in Business. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor het leasen, huren of kopen van containers voor droge vracht en speciale droge vracht. Ook leasen zij gekoelde containers voor de maritieme markt. Dutchtainer is te vinden in de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws