Rotterdam

9CORPORATE bestaat 2 jaar en breidt uit

02-01-24

Op 1 december 2023 vierde 9CORPORATE, het enige Rotterdamse advocatenkantoor volledig gespecialiseerd in fusies en overnames, met trots haar tweejarig jubileum. Sinds de oprichting van het kantoor in 2021 heeft 9CORPORATE een indrukwekkende groei doorgemaakt, waarbij het team van drie naar twaalf ervaren advocaten is uitgebreid. 

Elke M&A-transactie is uniek en vereist gespecialiseerde (juridische) kennis en ervaring. Met de recente uitbreiding van het team waarborgt 9CORPORATE dat iedere ondernemer of investeerder met een M&A vraagstuk kan worden gekoppeld aan een juridische expert. 

Drie recente aanwinsten van 9CORPORATE zijn Luuk van Deutekom, Anne van Gerwen en Douwe Veldhoen. Luuk, die in 2019 als advocaat is beëdigd, en Anne en Douwe, die in 2021 de advocatuur betraden, brengen nieuwe ervaring en expertise met zich mee. Hun toetreding brengt het totale aantal advocaten in het 9CORPORATE-team op twaalf. 

“In 2024 streven we naar verdere groei, waarbij onze kernwaarden van verantwoordelijkheid, efficiëntie en persoonlijke aandacht centraal blijven staan,” verklaart Jeanine Evertse, partner van 9CORPORATE. “We zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen twee jaar en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer waarde toe te kunnen voegen voor onze cliënten.” 

Meer nieuws