AA Lease & AA Rental vieren 50-jarig bestaan

03-10-19

In september vierden AA Lease en AA Rental haar 50-jarig bestaan. In het Van der Valk Hotel Dordrecht was voor de aanwezigen een inspirerend en feestelijk programma samengesteld met het thema ‘Duurzaam moet je doen’.

Niet alleen de huidige directeur, Hans de Boer, kwam aan het woord tijdens het officiële programma, ook de twee oud-directeuren Ab van den Akker en Leo Fransen vertelden over hun periode bij AA Lease. Volgens allebei een mooie tijd waarin ze met het hele team veel geleerd hebben en een goede basis hebben gelegd voor de toekomst. 

Voor het jubileumfeest waren ook Ed Nijpels (voorzitter Klimaatberaad) en Carlo van de Weijer (Directeur Strategic Area Smart Mobility TU Eindhoven) uitgenodigd. Nijpels  vertelde over het klimaatakkoord, wat de gevolgen zijn voor de mobiliteit en wat het op gaat leveren. Van de Weijer sprak over smart mobility, de toekomst van mobiliteit, verkeer en de automotive wereld. Na het officiële gedeelte was er een hapje en een drankje om na te  genieten van 50 jaar AA Lease en AA Rental. 

De opbrengst van de jubileumavond was 15.000 euro aan donaties. Dit mooie bedrag hebben AA Lease en AA Rental geschonken aan twee goede doelen: Quiet Drechtsteden en de Voedselbank Dordrecht.

Over AA Lease & AA Rental: 
Het begon allemaal in 1969, toen een klant vroeg of hij voor een langere periode en tegen een vast bedrag auto’s kon huren. Inmiddels is AA Lease de grootste universele, onafhankelijke leasemaatschappij in de regio en was het als eerste leasebedrijf ISO gecertificeerd. AA Rental is de onafhankelijke autoverhuurmaatschappij in de regio Zuid-Holland-Zuid. Door de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere autoverhuur garandeert AA Rental mobiliteit onder alle omstandigheden. 

Meer nieuws