Ondernemerschap

Aad de Vries (SERIS Nederland): ‘Veel kansen op de Nederlandse markt om te groeien’

SERIS Nederland - Dordrecht

Aad de Vries is vijf jaar directeur van SERIS Nederland. Met veel plezier. ‘Ik ben heel erg tevreden’, zegt hij. ‘SERIS is een professioneel bedrijf, met tevreden klanten. Het rendeert, ook niet onbelangrijk, en we zien veel kansen op de Nederlandse markt om te groeien en nieuwe activiteiten te ontplooien.’

SERIS heeft meer dan 100 jaar ervaring op Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt. Ook leidt SERIS zelf beveiligers op. In de video vertelt De Vries ook over zijn beginperiode bij SERIS en over verschillende takken van het in Dordrecht gevestigde bedrijf.

Lees ook: 

Aad de Vries over SERIS Academy: 'Wij werken alleen met de beste docenten en trainers'

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws