ABN AMRO langer hoofdsponsor van tennistoernooi in Ahoy

09-02-19

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy hebben vlak voor de start van het ABN AMRO World Tennis Tournament het sponsorcontract met drie jaar edities verlengd. Ook in 2020, 2021 en 2020 is de bank als titelsponsor betrokken bij het toernooi.

Sinds de start van het toernooi in 1974 is de bank hoofdsponsor van het grootste tennisevenement in Nederland. De relatie tussen ABN AMRO en Rotterdam Ahoy is daarmee het langstlopende sponsorship binnen de ATP Tour.

Maandag begint het hoofdtoernooi van de 46e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zaterdag (vandaag) start het kwalificatietoernooi al. 

Gert-Jan Meppelink (Chief Transformation & HR Officer ABN AMRO): ‘Vanaf de start van het toernooi in 1974 zijn wij betrokken en we blijven heel graag tot en met 2022 verbonden aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zowel voor de direct betrokkenen als de collega’s en klanten geldt dat we heel trots zijn op het toernooi. We hebben met Rotterdam Ahoy iets heel moois opgebouwd in de afgelopen 46 jaar en we gaan ook nu weer een prachtige editie tegemoet.’

Foto: @abnamrowtt (twitter)

Meer nieuws