ABN AMRO World Tennis Tournament gaat door, Medvedev komt naar Rotterdam

08-09-20

Het ABN AMRO World Tennis Tournament gaat door in 2021. ‘Nu het internationale tennis is begonnen, is ook voor ons het moment aangebroken om het toernooi aan te kondigen’, zegt toernooidirecteur Richard Krajicek.

De 48st editie vindt plaats van 6 tot en met 14 februari 2021. Krajicek: 'We zijn gestart met de voorbereidingen van het toernooi. We werken hierbij vanuit een scenario waarin we op veilige en verantwoorde wijze fans kunnen verwelkomen. Omdat dit er binnen de huidige richtlijnen een stuk minder zullen zijn dan normaal, heeft het onze speciale aandacht om ervoor te zorgen dat het toernooi een goede sfeer heeft. We kijken er in ieder geval naar uit om in februari een mooie editie neer te zetten.'

Daniil Medvedev, de huidige nummer vijf van de wereld, komt sowieso naar Ahoy. 'We zijn er heel blij mee dat Medvedev, met wie we eerder al afspraken maakten over 2021, heeft bevestigd inderdaad weer naar Rotterdam te komen. Het geeft aan dat de spelers, net als de fans, zin hebben in toernooien', aldus Krajicek. 

Meer nieuws