Actie ‘Samen Sterk’ van Diergaarde Blijdorp groot succes: 4500 uitjes gedoneerd

15-05-20

Erik Zevenbergen, directeur van Diergaarde Blijdorp, heeft donderdag de zorgmedewerkers van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam blij gemaakt met 500 entreebewijzen. Die kaarten zijn gedoneerd in het kader van de ‘Samen Sterk’-actie van de dierentuin.

Peter Langenbach, voorzitter van de raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis nam de entreebewijzen samen met een aantal zorgcollega’s in ontvangst. De acht andere zorginstellingen en goede doelen worden eveneens verblijd met elk 500 gedoneerde toegangsbewijzen.

Succesvolle actie
Diergaarde Blijdorp, diverse zorginstellingen en enkele goede doelen sloegen in april de handen ineen door samen een actie op te zetten. Hierbij werd steun gevraagd voor de zorg, kwetsbare kinderen en eveneens voor Blijdorp zelf. Voor ieder verkocht entreebewijs in de periode 10 april tot en met 10 mei, schonk Diergaarde Blijdorp een entreebewijs aan zorgverleners en kwetsbare kinderen.

Lees ook: Diergaarde Blijdorp slaat handen ineen met zorginstellingen en goede doelen

Het resultaat is hartverwarmend: met dank aan heel veel Blijdorp fans, bedrijven, gemeente en de Vereniging Vrienden van Blijdorp, worden 4.500 zorgverleners en kwetsbare kinderen blij gemaakt en hebben iets leuks om naar uit te kijken. 

Foto: Diergaarde Blijdorp

Meer nieuws