Ad Scheer thuis in de Krimpenerwaard: ‘In de polder blijft alles hetzelfde’

12-09-19

Ad Scheer is eigenaar van Huisje van de Zeeuw en Amicitia Events & Meetings in Lekkerkerk, en van Hotel & Restaurant De Arendshoeve en Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht. Ruim twintig jaar horeca-ervaring heeft de van een knieoperatie herstellende Scheer in de Krimpenerwaard.

In de Krimpenerwaard voelt Scheer zich thuis. ‘Als mijn knieën het tegen het eind van het jaar weer goed doen, kan ik eindelijk mijn grote hobby weer oppakken: de natuur. Lekker de polder in. Wandelen, vissen, vogels kijken. Dat geeft rust in een snel veranderende wereld, waarin mensen egocentrischer zijn geworden en anders zijn gaan communiceren. Een zakenrelatie gaf laatst aan dat we dit jaar al 2.300 contactmomenten hebben gehad. Allemaal digitaal ja, geen persoonlijk woord gewisseld. Ook al verandert de Krimpenerwaard natuurlijk ook, in de polder blijft alles hetzelfde. Ik kan niet wachten tot ik van die krukken af ben.'

Scheer staat in het komende magazine van Friends in Business. Dat nummer wordt gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party op 23 september. Scheer vertelt onder meer waarom hij samen met een goede vriendin en zijn vrouw Jacky in 2011 de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard heeft opgericht.

Lees ook: 

Compilatie businesslunch Friends in Business bij De Arendshoeve

Meer nieuws