Ahoy verandert in grootste tennisbioscoop ooit

20-01-18

Van 12 tot en met 18 februari vindt in Ahoy de 45-ste editie plaats van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Een dag voor de start van het hoofdtoernooi, op 11 februari, verandert het centre court in de allergrootste tennisbioscoop ooit.

Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het ABN AMRO World Tennis Tournament wordt de film Borg/McEnroe vertoond. In totaal 6.000 tennisfans kunnen getuige zijn van deze voorstelling over twee tennislegendes. 

‘Wie jarig is trakteert,’ zegt toernooidirecteur Richard Krajicek. ‘Het leek ons een passend cadeau voor onze trouwe tennisfan die graag het toernooi bezoekt. Het is een prachtige film, die een mooi verhaal vertelt over twee van de grootste iconen van de tennissport. Om die te vertonen in deze unieke setting geeft een extra lading.’

De film zal vertoond wordt op de grote schermen boven het centre court. Alle bezoekers die in het bezit zijn van een kaart voor het toernooi, kunnen zolang de voorraad strekt gratis een ticket voor de voorstelling bestellen.

De film Borg/McEnroe was afgelopen jaar te zien in de bioscopen en is vanaf 14 februari verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en VOD. Shia LaBoeuf en Sverrir Gudnadson vertellen als respectievelijk John McEnroe en Bjorn Borg het verhaal achter de legendarische finale van Wimbledon 1980.

Meer nieuws