Alblas teamcoach zorgorganisatie Careyn

30-11-17

Silvia Alblas van Alblas Coaching gaat bij zorgorganisatie Careyn als teamcoach een aantal vakgroepen (medische en paramedische behandelaren) begeleiden en ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelforganisatie. ‘Een opdracht waar ik heel blij mee ben,’ laat zij weten. ‘Ik heb geen ervaring in de zorg, maar kan daardoor “niet gehinderd door enige kennis” juist nog kritische vragen stellen.’

Careyn is een grote organisatie voor thuiszorg, verpleging en verzorging, maatschappelijke dienstverlening. ‘Het doel de komende tijd is om inzicht te krijgen in de teampatronen bij Careyn. Door bewustwording hiervan bij de teamleden kunnen deze doorbroken worden, waardoor een grotere bijdrage aan het behalen van de team- en organisatiedoelen geleverd kan worden. Ook coach ik individueel om professionals te begeleiden naar de – soms – andere invulling van hun functie,’ aldus Alblas.
 
Alblas Coaching biedt begeleiding in alle lagen van de organisatie: van grote, strategische veranderingen tot teamcoaching en individuele coaching. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het in Spijkenisse gevestigde bedrijf. Alblas is bedrijfskundige en geregistreerd en gecertificeerd coach en teamcoach. 

 

Meer nieuws