Ondernemerschap

Ally Property heeft ruimte beschikbaar in monumentale Tollensfabriek

Ally Property - Rotterdam

Wie op zoek is naar een bijzondere bedrijfsruimte, moet bij Ally Property zijn. De vastgoedbeheerder beheert een groot aantal Rijksmonumenten in Rotterdam en omgeving. In een van die monumenten, de Tollensfabriek in Rotterdam-Overschie, is nu een kantoorruimte van 360 m2 beschikbaar.

In de Tollensfabriek, gelegen aan de oever van de Schiedamse Schie, werd tussen 1943 en 1983 verf geproduceerd door de firma Tollens & Co. Dit bedrijf was al in 1748 actief in Rotterdam. Het pand werd ontworpen door de bekende architect J.H. van den Broek en heeft een prachtige industriële uitstraling. Sinds enkele jaren doet het dienst als bedrijfsverzamelgebouw.

Ally Property heeft een kantoorruimte van 360 m2 per direct beschikbaar. De kosten zijn € 3.450,- per maand, exclusief btw en servicekosten. Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie en foto’s. Interesse? Neem contact op met Lisa Henderson via 010-3132790 of bog@ally.nl.

Diverse portefeuille
De portefeuille van Ally Property is divers en omvat woningen, logistieke distributiecentra, winkels, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen, voornamelijk in Groot-Rotterdam. Vorig jaar bemiddelde Ally bij het tot stand komen van de verhuurtransactie van een ander Rijksmonument: Villa Trompenburg aan de Honingerdijk in Rotterdam. Dat kantoor is verhuurd aan JEX, ook een partner van Friends in Business.  

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws