Ondernemerschap

Ally Property wil jonge, dynamische bedrijven vestigen in aangekochte Weenaflat

Ally Property - Rotterdam

Looije Properties heeft een pand op een van de meest markante plekken van Rotterdam toegevoegd aan de indrukwekkende portefeuille. Het bedrijf van eigenaar Wilfred Looije kocht onlangs de begane grond en eerste verdieping van de Weenaflat aan van een particuliere belegger. Het pand is gelegen aan het Weena en de Delftsestraat op de hoek van het Hofplein en beschikt in totaal over circa 3.300 m² commerciële ruimte en twintig parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Ally Property gaat namens Looije Properties het commerciële beheer uitvoeren. ‘Op deze strategische locatie willen we voornamelijk jonge en dynamische bedrijven vestigen,’ zegt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij Ally Property. De locatie wordt de komende jaren alleen maar aantrekkelijker. Het Hofplein maakt deel uit van de zeven groene stadsprojecten van de gemeente Rotterdam en moet een stadspark worden. Naast meer groen wordt het Hofplein ook veel toegankelijker voor voetgangers. Het definitieve ontwerp wordt in de zomer van 2022 verwacht.

Meer weten?
Interesse in een kantoorruimte in de Weenaflat? Er is nog een aantal prachtige locaties in het pand beschikbaar voor de verhuur. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Bedrijfsmatig Onroerend Goed van Ally Property, via 010 – 3132790 (optie 3) of bog@ally.nl.

Lees ook: Wilfred Looije (Looije Properties): ‘Als Rotterdammer wil ik de stad graag mooier maken’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws