Ondernemerschap

Wilfred Looije (Looije Properties): ‘Als Rotterdammer wil ik de stad graag mooier maken’

Ally Property - Rotterdam

Wilfred Looije, eigenaar van Looije Properties, is trots op de ontwikkeling die ‘zijn’ Rotterdam de afgelopen tientallen jaren heeft doorgemaakt. ‘Internationaal staan we op de kaart. En waar we vroeger Amsterdam, Den Haag en Utrecht voor ons moesten dulden op het gebied van vastgoed, staan we nu op de tweede plaats achter Amsterdam. Er komen zelfs steeds meer Amsterdammers hierheen,’ vertelde de geboren Rotterdammer onlangs tijdens de businesslunch van Friends in Business in restaurant Joelia.

Ally Property is de beheermaatschappij van het vastgoed van Looije Properties, dat als partner is aangesloten bij Friends in Business. Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Het bedrijf richt zich op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in eigen beheer. Dat doet Ally met een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in het DNA geworteld zit. Eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die Ally kenmerken.

Trots op de stad
Ally Property beheert onder meer een groot aantal Rijksmonumenten in Rotterdam en omgeving, Zoals Villa Trompenburg aan de Honingerdijk in Rotterdam. Dat kantoor is verhuurd aan JEX, ook een partner van Friends in Business. Looije: ‘Als Rotterdammer wil ik Rotterdam graag mooier maken. Door goede huurwoningen te maken, maar ook door monumenten een goede bestemming te geven en door leuke horeca in de stad te brengen. Rotterdam is een stad om trots op te zijn en dat ben ik ook echt. Het is leuk om daar een steentje aan bij te dragen.’

Ondernemen in vastgoed zit Looije in het bloed. ‘Ik had eerder een beleggingspandje dan een eigen woning. Destijds huurde ik zelf een huis, terwijl ik een ander pand bezat en verhuurde. Inmiddels huur ik zelf niet meer,’ besluit hij met een vette knipoog.

Meer weten over Ally Property? Kijk op de partnerpagina op ons platform.  

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws