Ondernemerschap

Cor van den Heuvel (IW Zuid-Holland): ‘Voel me als een vis in het water’

IW Zuid-Holland - Rijswijk

‘Ik voel me hier als een vis in het water’, zegt Cor van den Heuvel. ‘Vooral vanwege de drie kanten van dit bedrijf: de technische, de commerciële en de maatschappelijke. Precies hoe ik ben!’

IW Zuid-Holland wil de beste (praktijk)opleider zijn voor de technische installatiebranche. Daarmee zijn ze ook het vliegwiel én ketenpartner om, samen met stakeholders en installatiebedrijven, mensen te enthousiasmeren voor de techniek. Een bedrijf dat van buiten naar binnen kijkt.

‘Buiten de techniek, dus het echte vak, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het totaalproces binnen een organisatie' zegt Cor van den Heuvel. 'Wij werven potentiële monteurs in opleiding, in de basis op de scholen. Zij komen daadwerkelijk bij ons in dienst'.

Maar het is meer dan de techniek alléén: ‘We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijk door te participeren in verschillende maatschappelijke projecten. Wij bieden de ervaring bij het opbouwen van een bestaan van voornamelijk jonge mensen. Perspectief dus! Iets mooiers is er toch eigenlijk niet?’

Leest het hele artikel in ons volgende magazine dat 11 oktober gelanceerd wordt. 

Cor van den Heuvel en Dennis Roomer van IW Zuid-Holland waren eerder dit jaar te gast in Studio Friends in Business om over het bedrijf te praten met presentator Jan Dirk Stouten.

Lees ook: Cor van den Heuvel en Dennis Roomer (IW Zuid-Holland) in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws