Innovatie

A&M Recycling: net als vorig jaar CO2-uitstoot weten te reduceren

A&M Recycling Groep - Rotterdam

A&M Recycling heeft net als vorig jaar haar CO2-uitstoot weten te reduceren. Hiermee behaalt het bedrijf haar doelstelling op dit gebied: in 2020 20% minder uitstoot dan in 2013.

In 2020 was de CO2-uitstoot 13,05 ton per ingezameld tonnage metalen. A&M Recycling neemt verschillende maatregelen om de uitstoot te verminderen, bijvoorbeeld de inzet van vrachtauto’s die minder uitstoten en het sturen op rijgedrag. 

Bekijk hier de CO2-footprint van A&M Recycling.

Studio Friends in Business

Onlangs was Stefan van Alphen van A&M Recycling bij ons te gast in Studio Friends in Business. Presentator Jan Dirk Stouten voerde een interessant gesprek met Van Alphen over het in 2003 opgerichte bedrijf, het concept In2Waste en de eigen academy. Kijk hieronder naar de uitzending.

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws