Amicitia Events & Meetings kanshebber titel ‘Beste binnen trouwlocatie van Nederland’

09-03-19

Amicitia Events & Meetings van KW Horeca is in de categorie ‘Beste binnen trouwlocatie van Nederland’ genomineerd voor het RTL 4 programma ‘De Beste van Nederland’.

De Beste van Nederland is een televisieprogramma op RTL4 waarin ondernemend Nederland onderling de strijd aangaat. Door de makers van het programma worden de ondernemers uitgedaagd om een leuke, persoonlijke en opvallende vlog te maken in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.

In 2018 was collega locatie Hotel & Restaurant de Arendshoeve in Bergambacht ook al genomineerd bij ‘De Beste van Nederland.’ Zij maakten kans op de titel 'Beste trouwlocatie van Nederland' en eindigden op de derde plaats in deze verkiezing. 

Op zaterdag 16 maart om 17.00 uur wordt de sprookjesachtige trouwspecial op RTL 4 uitgezonden en na de uitzending zijn de vlogs rustig terug te kijken via RTL XL. Op zondag 17 maart om 15.00 uur en maandag 1 april om 15.30 volgen daarnaast nog herhalingen van het programma.

Samen met lokale ondernemers en partners van Amicitia – Spaay Fotografie, Kapsalon Hairstyle, Bloemen van der Graaf, Het Suikerhuys en DDD Entertainment – is er getracht de beleving van een trouwdag in beeld te brengen. Amicitia Events & Meetings is dan ook bij uitstek de locatie om binnen je bruiloft te vieren. Het gevarieerde aanbod van zalen en de verschillende sferen in deze zalen zorgt ervoor dat de gehele dag op één locatie gevierd kan worden. 

Vanaf vrijdag 8 maart 12.00 uur kan er gestemd worden via de poll. De poll sluit op maandag 22 april om 12.00 uur. De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19.00 uur bekendgemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland.

Meer nieuws