17-08-22

Ampliar en Boskalis Nederland: STIP. hét ontwikkeltraject tot vakspecialist!

Boskalis Nederland en Ampliar Uitzendbureau van directeur Charles van Teeseling zoeken mannen en vrouwen, doeners en makers, bouwers en creatieve mensen die zich willen laten omscholen tot vakspecialist. Werken in de bouw is geen standaard (kantoor)baan. ‘Je bouwt echt mee aan iets waar je uiteindelijk letterlijk het resultaat van kunt zien’, zegt Van Teeseling (foto, rechts).

Samen met collega’s werk je aan mooie projecten die letterlijk de kaart van Nederland veranderen. Je gaat 1,5 jaar aan de slag bij één (of meerdere) van de verschillende teams. Dat kan zijn in de werkplaats waar je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan materieel uitvoert, of civiel werk waar je bijvoorbeeld meebouwt aan betonnen kunstwerken. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn. Aan het eind van het STIP. ontwikkeltraject heb je ontzettend veel kennis opgedaan en wacht een baangarantie!

Geen ervaring? Geen probleem! Boskalis leidt jou via het STIP. traject op. Enige affiniteit met de branche is wel een pré.

Wil jij meewerken aan de mooiste projecten in Nederland en samen de STIP. op de horizon zetten? Klik dan voor meer informatie op: https://lnkd.in/d_3kguSG Inschrijven kan t/m 6 september 2022.

Meer nieuws