17-09-21

Arjan Maat en Alexander Ploos van Amstel in nieuwe magazine over MAAT e-mobility

MAAT staat in het nieuwe magazine van Friends in Business met een mooi verhaal. In juni lanceerde het bedrijf MAAT e-mobility. Redacteur Marco Hendriks en fotografe Wendy van Bree zochten in Alblasserdam directeur Arjan Maat en manager MAAT e-mobility Alexander Ploos van Amstel op.

‘MAAT e-mobility past perfect bij ons streven om aan te sluiten bij de duurzaamheidsbeweging die we overal om ons heen zien. De vraag is niet of maar wanneer. Ook wij als transportsector moeten onze verantwoordelijkheid nemen. Dat is geen rocket science, maar logisch nadenken en meebewegen. Met onze licht elektrische bedrijfsvoertuigen verlagen we de CO2-reductie. Als het aantal laadpalen snel uitgebreid wordt, heeft elektrisch vervoer feitelijk geen enkel nadeel meer. MAAT e-mobility richt zich voornamelijk op verhuur, verkoop en onderhoud van lichte elektrische bedrijfsvoertuigen. We kunnen tal van voertuigen aanbieden. En geen half werk bij ons…’

Het hele verhaal in het nieuwe magazine van Friends in Business. Op 11 oktober lanceren wij dat nummer tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Meer nieuws